header.home link

Tip: gratis magazine over streekproduc(en)ten

24 november 2016
Waar een klein land groot in is... België kent zo veel authentieke, ambachtelijke producten, dat het je duizelt. Om iedereen de kans te geven toch een beetje expert te worden, is er nu een gratis magazine.
Lees meer over:
Beeld: Mine Dalemans voor Melk & honing

 

Ooit al eens gepraat met een kenner van streekproducten? Wij wel, en dat is best intimiderend. Ons kleine land kent zo veel authentieke, ambachtelijke producten, dat het je duizelt. Om iedereen de kans te geven toch een beetje expert te worden, is er nu een gratis magazine. Daarin komen onder meer aan bod: koffie en gebak, appel- en perenwijn, grijze garnalen, boerenhesp, paardenlookworst, kaantjes, pensen, klaaskoeken, Kempenlam,… enzoverder enzovoort. Telkens met een interessant artikel over de geschiedenis van het product of een interview met de ambachtsman en –vrouw erachter. Wie alle pagina’s (40) leest, weet ongetwijfeld wat te vertellen tijdens de komende feestdiners ;).

 

Hoe verkrijgen?

Je kan het magazine gratis bestellen via www.streekproduct.be. Het enige wat die uitgever in ruil vraagt, is dat je je inschrijft voor de digitale nieuwsbrief. Maar dat is geen opoffering, geloof ons maar. Wij zijn al langer abonnee. Je kan je verwachten aan een maandelijks rondje inspiratie, recepten en leuke weetjes.

 

Dit magazine is het eerste in een reeks. Regelmatig zal een nieuwe editie verschijnen, aangepast aan de geuren en kleuren van dat seizoen.
 

Gerelateerde artikels