header.home link

Tip: organiseer je feest op een boerderij

12 april 2017
Iedereen die iets te vieren heeft, is op zoek naar een unieke locatie – en een boerderij is dat zeker. Een opkomend fenomeen in de land- en tuinbouw is dan ook het aanbieden van de nodige faciliteiten voor allerlei feesten.

Iedereen die iets te vieren heeft, is op zoek naar een unieke locatie – en een boerderij is dat zeker. Een opkomend fenomeen in de land- en tuinbouw is dan ook het aanbieden van de nodige faciliteiten voor verjaardagsfeesten, trouwfeesten, communiefeesten, babyborrels, vrijgezellenfeesten,…

Sommige land- en tuinbouwers bieden de mogelijkheid al standaard aan. Vind je hieronder geen adres in de buurt? Informeer dan eens vrijblijvend bij een boerderij in je omgeving. Wie niet vraagt, niet wint!

 

Limburg
Antwerpen
Oost-Vlaanderen
West-Vlaanderen 

 

Limburg

 

Antwerpen

 

Oost-Vlaanderen

 

West-Vlaanderen

 

Vlaams-Brabant 

  • De Mispelhoef vzw, Varenbergstraat ter hoogte van nr 9, 3381 Glabbeek, 0479 42 66 46, facebookpagina 

 

kind-verjaardag-boerderij-bis_philip-vanoutrive.jpg

Beeld: Philip Vanoutrive

 

Tip: kinderfeestjes op de boerderij

Adressen van boerderijen die specifiek verjaardagsfeestjes voor kinderen organiseren, vind je in ons artikel ‘Tip: waar naartoe voor een verjaardagsfeest op de boerderij?’.

 

Ken je nog een land- of tuinbouwbedrijf met een leuke feestzaal op de boerderij? Geef ons een seintje via info@veldverkenners.be, dan voegen wij het adres toe.
 

Gerelateerde artikels