@livewireStyle
header.home link

Het klimaat verkennen met Veldverkenners

De klimaatverandering is hot, letterlijk en figuurlijk. Veldverkenners zette een aantal belangrijke feiten en cijfers op een rij en goot ze voor jou in een aantrekkelijk boekje.

Klimaatverandering is niet langer een 'ver-van-mijn-bed-show'. De tijd dat de gevolgen ervan beperkt bleven tot enkele ijsberen die hun woonplaats zagen smelten is voorbij. Dit jaar werden ook wij geconfronteerd met de verandering van het klimaat. Perioden van extreme droogte gevolgd door overvloedige neerslag zijn stilaan geen uitzondering meer.

Gelukkig is het niet allemaal slecht nieuws wat de klok slaat. Er wordt enorm veel onderzoek gedaan naar de oorzaken en gevolgen van de klimaatverandering. En belangrijker nog: er zijn oplossingen! Zo gaat er in het Europese en Vlaamse landbouwbeleid veel aandacht naar het verkleinen van de ecologische voetafdruk. De maatregelen die genomen worden zijn niet alleen effectief, maar soms ook verbazend inventief.

Kortom, over klimaat valt veel te vertellen. En dat delen we graag met jou in dit boekje.


Bestel dit boekje

We sturen je graag een pakketje van 10 boekjes (of 20 of 30 of ...) op, helemaal gratis. Laat hieronder je gegevens achter.