header.home link

Tip: bestel een gepersonaliseerd Ons Kookboek

2 oktober 2013
Die vrouwen ‘met vaart’ van KVLV zijn goed bezig! Ze hebben dit jaar niet alleen een prachtige nieuwe versie van Ons Kookboek uitgebracht, maar lanceren nu ook een tijdelijke eindejaarsactie waar wij héél vrolijk van worden.
Lees meer over:

Die vrouwen ‘met vaart’ van KVLV zijn goed bezig! Ze hebben dit jaar niet alleen een prachtige nieuwe versie van Ons Kookboek uitgebracht, maar lanceren nu ook een tijdelijke eindejaarsactie waar wij héél vrolijk van worden: nog tot en met 15 november kan je bij hen een gepersonaliseerd Ons Kookboek laten aanmaken, dat in december aan huis geleverd wordt, uiterlijk vóór de feestdagen.

Wat wordt er gepersonaliseerd? De cover en de rug. Daarop kan Ons Kookboek van ons moeke, Ons Kookboek van mijn prutske, Ons Kookboek van Caroline, of nog iets helemaal anders komen te staan. Alle ‘van-combinaties’ zijn mogelijk, zolang ze maximaal 15 karakters bevatten. Voor de rest is het boek identiek aan het nieuwe Ons Kookboek, dat dit jaar werd uitgebracht: met 1.892 recepten (ook vegetarische) - geschikt voor zowel beginnende koks als doorgewinterde foodies, een seizoenskalender van wild, vis, fruit en groenten, aandacht voor producten van eigen bodem en nieuwe kooktechnieken zoals stoomkoken.

Hoe kan je het gepersonaliseerde boek bestellen? Tot en met 15 november kan dat via de tijdelijke website onskookboek.kvlv.be. Je voert de naam in die je op de cover wilt en ziet onmiddellijk het resultaat. Ben je niet tevreden van het ontwerp of heb je je vergist, dan kun je het nog aanpassen. De betaling gebeurt online, en het boek wordt in december, uiterlijk voor de feestdagen, aan huis geleverd.

Prijs: 41,50 euro + 5 euro verzendingskosten

Meer info: onskookboek.kvlv.be

Gerelateerde artikels