@livewireStyle
header.home link

Update! Klimaat: veranderingen, gevolgen en de rol van de landbouw

De klimaatverandering is dezer dagen niet meer weg te denken uit de actualiteit. Niet alleen zijn er met regelmaat van de klok extreme weersomstandigheden, zoals langdurige droogtes, zware hagelbuien of grote wateroverlast, die ons erop wijzen dat het klimaat grilliger is geworden. Ook is het bewustzijn dat er iets moet gebeuren om de klimaatverandering een halt toe te roepen, bij het overgrote deel van de bevolking aanwezig.

 

In al dat geroep om het klimaatprobleem nu eindelijk aan te pakken, worden heel vaak holle slogans en halve waarheden verspreid. Maar als één ding intussen duidelijk is, dan is het wel dat er geen eenvoudige en eenduidige oplossingen bestaan voor het klimaatprobleem. Vandaar dat wij in dit boekje nog eens alle feiten over klimaat en de rol van landbouw op een rijtje zetten. Want als je iets wil ondernemen tegen de klimaatverandering, moet je eerst begrijpen waar het over gaat.


Bestel dit boekje

We sturen je graag een pakketje van 10 boekjes (of 20 of 30 of ...) op, helemaal gratis. Laat hieronder je gegevens achter.