@livewireStyle
header.home link

Ontspannen op de boerderij met Veldverkenners

Een boerderij is vandaag niet alleen een plek waar geboerd wordt. Het is ook een plek waar gefeest wordt, geslapen, gegeten, gekookt, gepicknickt, gespeeld, en ga zo maar door. Alleen is het soms moeilijk je weg te vinden in dat aanbod. Wie kan je helpen wanneer je op zoek bent naar een zorgboerderij? Op welke boerderijen kan je kind zijn verjaardag vieren? En waar kan je met je bedrijf op teambuilding?

In dit boekje bieden we je een handig overzicht van initiatieven en organisaties die je aan de juiste contactgegevens kunnen helpen. De bijbehorende lijsten met adressen van boerderijen vind je op deze website (Doe-tips en Agenda). Zoek bijvoorbeeld op 'workshop', 'boerderijspelen', 'kinderboerderij' en 'vergaderen' voor een overzicht van boerderijen met een interessant aanbod recreatie en faciliteiten. Ontbreekt er een adres? Geef ons dan een seintje via info@veldverkenners.be en wij voegen het toe aan de lijst.


Bestel dit boekje

We sturen je graag een pakketje van 10 boekjes (of 20 of 30 of ...) op, helemaal gratis. Laat hieronder je gegevens achter.