header.home link

Tip: waar kan je picknicken op de boerderij?

12 april 2017
Een aantal land- en tuinbouwbedrijven biedt dagjestoeristen de mogelijkheid aan om een picknickmand met streeklekkers te bestellen en het op een leuke locatie op de boerderij (binnen of buiten) te komen opeten.
Lees meer over:
Beeld: Logeren in Vlaanderen

 

Een aantal land- en tuinbouwbedrijven biedt dagjestoeristen de mogelijkheid aan om een picknickmand met streeklekkers te bestellen en het op een leuke locatie op de boerderij (binnen of buiten) te komen opeten. Enkele adressen:

 

picknick-inagro-bis.jpg

Beeld: Inagro

 

West-Vlaamse hoevepicknick 

Tijdens de zomer kan je in West-Vlaanderen picknicken op een kleine selectie boerderijen. Combineer dit met een fiets- of wandeltocht in de omgeving, en je beleeft ongetwijfeld een leuke dag samen uit.

Meer info: www.hoevepicknick.be

 

Vlaams-Brabantse ‘picknick een hoeve’

Ook in Vlaams-Brabant kan je tijdens de zomer terecht bij een tiental land- en tuinbouwbedrijven voor een leuke picknick en -locatie. De provincie brengt elk jaar een brochure uit met de deelnemende bedrijven en enkele wandel- en fietstips in de omgeving. Maar ook hier zijn de adressen voor dit jaar nog niet bekend. Zodra we meer info ontvangen, vullen we aan.

Meer info: www.vlaamsbrabant.be/picknickeenhoeve

 

Limburgse bloesempicknick

  • Picknick in de boomgaard: van april tot eind oktober kan je een wandel- of fietstocht boeken met picknick in de boomgaard van Alden Biesen. Een picknickpakket kost 15 euro per persoon. Meer info in onze agenda
     
  • Wandel- of fietstocht met bloesempicknick: in Borgloon kan je van april tot eind september een picknickarrangement met wandel- of fietskaart boeken. Een picknickpakket kost 9 euro per persoon, een wandelkaart 2,50 euro en een fietskaart 3 euro. Meer info in onze agenda

 

Ken je nog een boerderij waar je kan picknicken? Geef ons een seintje via info@veldverkenner.be en wij voegen het adres toe. 

Gerelateerde artikels