header.home link

Tip: waar kan je kamperen op de boerderij?

11 april 2017
Het aanbod is nog schaars, maar de toon is gezet. De boerderij van de toekomst is óók een plek waar je weer helemaal één kan worden met de natuur. In een tent.
Lees meer over:
Beeld: Boerenbed.nl

 

Het aanbod is nog schaars, maar de toon is gezet. De boerderij van de toekomst is óók een plek waar je weer helemaal één kan worden met de natuur. In een tent. Of die nu luxueus uitgerust is of net helemaal de sfeer back to basics uitademt. Enkele boerderijen en organisaties die de mogelijkheid aanbieden:

 
 
 

 

kampvuur_boerenbed-bis.jpg

Beeld: Boerenbed.nl

 

auTENTiek

Comfortabel avontuur of avontuurlijk comfort. Dat is de slagzin van auTENTiek. Je kampeert op unieke locaties die heel dicht staan bij de natuur, in een comfortabel uitgeruste tent met matrassen die ecologisch verantwoord zijn, en kookt je eten zelf op een houtvuurtje dat eveneens ecologisch verantwoord is. Dit kamperen kan je combineren met workshops en activiteiten, zoals outdoor koken, zingen in een klanktank en houten lepels snijden. Ook een teambuilding met de collega’s kan je boeken, of een vrijgezellenfeest met je vrienden.

Meer info: 0486 89 73 05, ann.dhaese@autentiek.be, www.autentiek.be

 

BoerenBed

BoerenBed is een Nederlandse organisatie die glamping arrangementen aanbiedt in Nederland, België, Duitsland, Ierland, Engeland en Frankrijk. Glamping is kamperen in een luxueuze, sfeervol ingerichte tent. Je geniet er van de natuur maar hoeft niet in te boeten aan comfort, want de tenten zijn voorzien van een eigen toilet, een warme douche, een volledig ingerichte keuken (met keukengerief) en comfortabele bedden. Er is alleen geen elektriciteit: je verlicht de tent ’s avonds met olielampen en kaarsen en kookt op een hout gestookt fornuis. Maar dat is net de charme ;). Sommige tenten zijn zelfs uitgerust met een hot tub en houten terras.  

Meer info: 0031 528 229 440, info@boerenbed.nl, www.boerenbed.nl

 

Ken jij nog een land- of tuinbouwbedrijf waar je kan kamperen? Geef ons een seintje via info@veldverkenners.be en wij voegen het adres toe aan de lijst.
 

Gerelateerde artikels