@livewireStyle
header.home link

Teambuilding bij FarmFun

Bedrijven die op zoek zijn naar een teambuilding met beestig leuke denk- en doeactiviteiten om de teamgeest te versterken, kunnenterecht in Merchtem, Bocholt en Essen.
27 september 2019  – Laatste update 4 april 2020 16:23
FarmFun, het bedrijf dat teambuildings op een boerderij organiseert voor bedrijven en verenigingen, opent zijn derde vestiging. Naast hun thuisbasis in Bocholt (Limburg) en de eerste franchise in Essen (Antwerpen) breidt de FarmFun-familie nu uit met een vestiging in Merchtem (Vlaams-Brabant). Bedrijven die op zoek zijn naar een teambuilding met beestig leuke denk- en doeactiviteiten om de teamgeest te versterken, kunnen vanaf maart 2020 terecht op Koeweidehof, het melk- en akkerbouwbedrijf van Marijke d’Hertefelt en Bart Vanderstraeten.
VILT ging onlangs trouwens een kijkje nemen op de boerderij in Merchtem. Dat verslag kan je hier lezen.
 

Stijgend aantal aanvragen uit Brussel

 
Het FarmFun-concept slaat dankzij het gevarieerde aanbod aan. Bedrijven krijgen  niet één enkele activiteit voor hun teambuilding maar verschillende activiteiten, gericht op uiteenlopende interesses en persoonlijkheden. Ook bij slecht weer kan een teambuilding plaatsvinden, dankzij een grote indoorlocatie. Een duidelijk pluspunt. Bovendien zitten teambuildings in de lift: bedrijven investeren in employer branding en hebben meer oog voor de funfactor in hun organisatie. Zo kunnen ze het verschil maken in de war for talent.
Patrick Weltjens: “We zijn heel blij dat Marijke en Bart mee in het FarmFun-verhaal stappen. De laatste jaren is vanuit Brussel het aantal aanvragen voor teambuildings sterk toegenomen. Dankzij de vestiging in Merchtem kunnen we nog beter tegemoetkomen aan die groeiende vraag. We hebben de maximumcapaciteit in Bocholt bijna bereikt en gaan daar niet over, want we willen een hoge kwaliteit blijven garanderen. Bovendien brengt onze vestiging in Merchtem FarmFun dichter bij de vele bedrijven in Brussel.
 

Sterk concept, professionele ondersteuning

 
Marijke d’Hertefelt: “Patrick en Caroline namen contact met ons op toen we met onze voederrobot de pers haalden. Toen ze ons over het concept van FarmFun vertelden, vonden we dat onmiddellijk sterk en leuk. Maar we vroegen ons ook af of het paste bij ons bedrijf. We kregen wel klassen op bezoek en organiseerden boerderijkampen en activiteiten voor jeugdbewegingen, maar teambuildings voor bedrijven is toch nog iets anders. Het enthousiasme van Patrick en Caroline heeft ons – samen met hun professionele aanpak en ondersteuning én het vooruitzicht om meer mensen op onze boerderij te verwelkomen – overtuigd. We kijken er echt naar uit!”
 

Ambitieuze plannen voor FarmFun

 
De opening van de vestiging in Merchtem is niet het einde van het verhaal.  “We zijn ambitieus! Het streefdoel is één FarmFun in elke Belgische provincie. We zoeken dus meer melkveebedrijven die gerund worden vanuit een innovatieve, enthousiaste mindset. Want het is uiteraard belangrijk dat we allemaal op dezelfde golflengte zitten. Een bedrijf leiden dat teambuildings organiseert, is amper vergelijkbaar met een melkveebedrijf draaiende houden. Er komen totaal andere skills bij kijken. Maar we hebben ondertussen de juiste knowhow en een goed draaiend concept, dus we kunnen een perfecte ondersteuning bieden aan onze franchisenemers.” Aldus Patrick Weltjens.
 
Meer weten?

Gerelateerde artikels