header.home link

Smeer ‘m met Broodje Kempen

10 juni 2013
Zin in een zomerse picknick maar geen zin in veel gedoe met koelboxen en uren zwoegen in de keuken? Dat hoeft ook niet. Toerisme Provincie Antwerpen selecteerde zeven fijne picknickplekjes en koppelde daar het arrangement Broodje Kempen aan.
Lees meer over:

Zin in een zomerse picknick maar geen zin in veel gedoe met koelboxen en uren zwoegen in de keuken? Dat hoeft ook niet. Toerisme Provincie Antwerpen selecteerde zeven fijne picknickplekjes in Heist-op-den-Berg, Herselt, Hoogstraten, Kalmthout, Malle, Olen en Retie, en koppelde daar het arrangement Broodje Kempen aan. De actie loopt tot 30 september 2013 en is dit jaar ook geschikt voor families met jonge kinderen.

Wat moet je doen? Je kiest een datum en een locatie en reserveert een picknickrugzak vol lekkers. Op de dag zelf haal je je rugzak op bij een van de deelnemende horecazaken. De rugzak bevat naast heel wat (streek)lekkers ook een vrolijk groen picknickdeken en een kaartje met een wandeling of fietslus langs knooppunten in de buurt van je picknickplek.

Ook leuk voor jonge kinderen? Speciaal voor kleine stappers werd een kindvriendelijke route uitgestippeld in het Provinciaal Groendomein De Averegten in Heist-op-den-Berg. Onderweg zorgen natuurspeelplaats Hobbeldonk en de kinderboerderij voor een plezant intermezzo.

Prijs: vanaf 9,50 euro voor volwassenen en 7 euro voor kinderen

Meer info: www.antwerpsekempen.be

Gerelateerde artikels