header.home link

Romantisch picknicken onder de appelboom

25 april 2013
Tijdens de bloesem- en oogstfeesten van april tot november is het romantiek troef in Haspengouw. Verras je oogappel(s) met een fruitige picknick op Haspengouws meest romantische, geheime picknickplek.

Tijdens de bloesem- en oogstfeesten van april tot november is het romantiek troef in Haspengouw. Neem je oogappel(s) mee voor een dagje wandelen of fietsen van boomgaard tot boomgaard, geniet van de bloeiende bloesems of groeiende vruchten aan de bomen, en verras hen met een fruitige picknick op Haspengouws meest romantische, geheime picknickplek.

Wat moet je doen?

Bestel drie dagen op voorhand een picknickrugzak bij Toerisme Sint-Truiden. Daarin vind je (voor 2 personen) 6 broodjes, 4 porties boter, 2 tipkaasjes, 2 porties choco nutella, 1 pot stroop van Vrolingen, 1 pot confituur, 1 grote fles Pipo-appelsap, Trudofietsroute, Trudowandelroute, Cicindria wandelroute, Fruitwandel-, auto- en fietsroutes en een tip voor de meest romantische picknickplaats. In de rugzak zitten ook bestek, borden en glazen. De rest is aan jou…

Prijs: 50,00 euro voor 2 personen (1 persoon extra is 10,00 euro extra)

Reserveren: Toerisme Sint-Truiden, Grote Markt, 3800 Sint-Truiden, 011 70 18 18, info.toerisme@sint-truiden.be

 

haspengouw-picknick-tris.jpg

 
Beeld: Toerisme Limburg, Kristien Wintmolders.
Beeld intro: Toerisme Limburg, Kristien Wintmolders.

 

Krijg je niet genoeg van de bloesem- en oogstgekte?

Volg het fruitseizoen dan vanuit de luie zetel thuis, via de bloesemmeter van Toerisme Limburg.

 

bloesemmeter-limburg-tris.jpg
 
Beeld: Toerisme Limburg, de bloesemmeter op 26/04.

 

Liever picknicken met een streekbiertje?

Kies dan voor een ander picknickarrangement, op het domein van brouwerij en stokerij Wilderen. Bij slecht weer kan je schuilen in de mooi gerestaureerde proeverijschuur. Wie wil kan een rondleiding krijgen. Op zaterdag en zondag van april tot en met september is dat gratis, telkens om 15:00, op weekdagen kan het enkel na afspraak en voor groepen vanaf 30 personen.

Prijs: 25 euro per persoon

Reserveren: Brouwerij en stokerij Wilderen, Kortenbosstraat 74, 3800 Sint-Truiden, 0477 43 62 94, info@picknickinhaspengouw.be

 

Meer info: www.bloesemfeesten-haspengouw.be, www.toerismelimburg.be

Gerelateerde artikels