header.home link

Nieuw: tuin- en stickerplezier met de Boeboeks

21 maart 2017
Het nieuwe tuinseizoen is van start gegaan met de lancering van een wel heel bijzonder boek. Het vertelt het verhaal van Piepel en Soeza, twee Boeboekskeutels van Marc De Bel die graag helpen in de tuin. Maar... het boek is nog niet af. Er ontbreken wat plaatjes, die je zelf moet verzamelen.
Lees meer over:

Het is 21 maart en de zon schijnt. Een mooie start van het nieuwe tuinseizoen. En het wordt nog mooier, want vanaf vandaag ligt er een nieuw en wel heel bijzonder tuinboek in de winkelrekken. Het vertelt het verhaal van Piepel en Soeza, twee Boeboekskeutels van Marc De Bel die graag op verkenning gaan in de tuin. Ze helpen hun mams en paps de planten in de moestuin water te geven, leren op welke bloemen vlinders en bijen dol zijn en hoe ze slakken in de tuin kunnen afschrikken.

Maar… het boek is nog niet af. Er ontbreken wat plaatjes, die je zelf moet verzamelen. Per aankoopschijf van 10 euro bij de deelnemende tuincentra, tuinwinkels en bloemenwinkels ontvang je een zakje met 5 stickers. Wie de 42 stickers verzamelt en op de juiste plaats plakt, heeft een volledig verhalenboek met tuintips op kindermaat.

 

Waar te koop?

Het boek is te koop voor slechts 2,50 euro in de deelnemende tuin- en bloemenzaken. Alle verkooppunten vind je hier. In diezelfde winkels kan je ook de felbegeerde stickerzakjes verzamelen, en dat tot uiterlijk 21 juni 2017.

Heb je dubbels en ontbreek je er enkele? Dan kan je op zaterdag 24 juni 2017 tussen 10:00 en 12:00 en tussen 14:00 en 16:00 in je tuincentrum deelnemen aan een ruildag. Dat is je allerlaatste kans om de ontbrekende stickers te scoren en je boek te vervolledigen.

 

Voor wie?

Het boek is leuk voor iedereen, maar speciaal gemaakt voor kinderen van de lagere school. Voor kinderen van de derde graad werd bij elk hoofdstuk bovendien een praktische doe-tip toegevoegd. Die tips vind je ook op www.boeboekstuinplezier.be.

Aan mama en papa is trouwens ook gedacht, want bij elk stickerpakket maak je kans op een mooie prijs: een plantencheque ter waarde van 25 euro, aangeboden door Groen van bij ons, of een cadeautje van de lokale winkel.  

 

Meer info: www.boeboekstuinplezier.be
 

Gerelateerde artikels